Velkommen til Mera Dog - Wreming AS!


Lenge leve hunden
Denne leveregelen er en treffende beskrivelse av filosofien til merket Meradog. Dette fordi Meradog kan vise til mer enn 60 år med profesjonell ernæring av meget høy kvalitet for hunder i alle stadier av livet.

 
Hunden beriker livet vårt – den er en lojal partner, venn og hjelper for mennesket. Hunden fortjener en helt spesiell omsorg og støtte. Ernæringsprogrammet til Meradog er et viktig bidrag i dette henseende da det gir meget god næring til hunden. Med vekt på et høyt kvalitetsnivå, oppfyller alle produktene til Meradog de stadig voksende kravene til en sunn og ansvarlig ernæring for hunder. De innovative formlene er utviklet og testet av ernæringsfysiologer. Formlene kombinerer naturlige ingredienser med høy kvalitet, som målrettet oppfyller de spesifikke behovene til hunder i forskjellige stadier av livet.

På dette grunnlaget presenterer Meradog et omfattende og differensiert program med fullverdige næringsmidler for alle stadier av livet – fra valp til eldre hund. Programmet avrundes med Meradog Snacks og et utvalg av utsøkt bakverk fra vår egen produksjon. Denne brosjyren presenterer programmet for dette utformete produktet.Besøk vår butikk for hund og katt, for en hyggelig handel!
Alle er velkommen til vår Mera Dog butikk, Rovenveien 125, 1900 Fetsund.

Åpningstider:
Mandag - fredag 12.00 -17.00, torsdag 18.00. Lørdag 10.00 - 15.00.
Lørdager stengt i juni - juli - august.

KAMPANJE !!!!
20 % AVSLAG PÅ TREDEMØLLE TIL HUND, LEVERES FRAKTFRITT! TILBUD SÅ LENGE LAGERET REKKER.
Les hele...9. oktober 2014
 
Mera Dog levert hjem? Gå inn på vår WEBSHOP.
Nå kan du kjøpe Mera Dog i vår webshop og få de fraktfritt (over 10 kg) levert på post eller butikk der du bor. GÅ INN PÅ VÅR WEBSHOP
Les hele...22. november 2012
 
Tredemølle til hund
Vi forhandler PetRun tredemøller for hund. Du kan gå inn på meny tredemølle på venstre side, der ser du priser og hvilken modell som passer din hund. Du kan også se mer om PetRun tredemøller på http://www.petrun.com.tw/
Les hele...22. november 2012
www.aktiweb.no